Wie zijn wij?   Tuincentra   Promotie-materiaal   Jonge planten   Plan & Contact   Nuttige links  

Presentatie

Sinds de oprichting in 1988 door Bruno Jurdant, is Aqua-production de belangrijkste waterplantenkwekerij geworden in België.

Wij kweken meer dan 300 variëteiten water- en moerasplanten en meer dan 50 variëteiten waterlelies. Er is eveneens een grote keuze van zomerplanten zoals de Lotus, papyrus, e.a.

De productie is uitsluitend bestemd voor de groengroothandel. Voor tuincentra kunnen alle potplanten geleverd worden met een steekkaart waarop een foto, bar-en prijscode en specifieke informatie van de plant staat. Onze planten zijn eveneens beschikbaar voor tuinaanleggers.

 


Er is eveneens didactisch materiaal beschikbaar ter ondersteuning van de verkoop.

Zowel onze vakkennis als onze kweekeisen, garanderen gezonde en kwaliteitsvolle planten. Een goede behandeling door ons ervaren personeel, bij het opstellen van de bestellingen, is één van onze grootste zorgen.

Voor kwekers en groothandelaars uit heel Europa, stellen we een breed gamma voor van jonge waterplanten met losse wortel of in plug (mini mottes). De productiecapaciteit van deze jonge planten laat ons toe grote hoeveelheden van deze planten te kunnen leveren aan zeer lage prijzen.waterplanten waterzuivering zuurstofplanten waterplantenwekerij waterlelies bruno jurdant losse wortel

© aquaproduction - alle gereserveerde rechten

webdesign > kameleo